01. Nov 2022

Na zapojenie do súťaže Zdravá firma roka 2022 máte možnosť len do 30.11.!

Zapojte sa do súťaže, v ktorej zamestnávatelia súťažia v tom, kto sa stará o svojich zamestnancov najlepšie a zároveň inšpirujú iných zamestnávateľov vo vytváraní čo najlepšieho pracovného prostredia pre svojich zamestnancov.

Aký dôležitý je tandem zamestnanec a zamestnávateľ?

Jeden bez druhého nemôžu existovať a sú pre seba rovnako dôležití. Preto v tomto vzťahu nemôže existovať on, oni, ja či vy. Pre úspešnú kooperáciu je potrebné dosiahnuť zdravé, spoločné my.

Ako by mohol vyzerať vzťah medzi zamestnancom a zamestnávateľom a ako si môžu navzájom pomôcť? Inšpirácie aj tento rok prináša súťaž Zdravá firma roka, kde lokálni i nadnárodní zamestnávatelia prezentujú motivačné pracovné prostredie pre zamestnancov, prístupy k ich fyzickému i duševnému zdraviu a nápady, ako si lepšie rozumieť. Lebo len v zdravom tele so zdravým duchom môže fungovať dobrý, lojálny a motivovaný zamestnanec, ktorý pomáha firme rásť.

Zapojte sa do súťaže aj vy

Podarilo sa aj vám vo vašej firme zaviesť do praxe inovatívne myšlienky, ktoré pomáhajú zamestnancom nájsť správnu rovnováhu medzi pracovným a súkromným životom? Nastavili ste firmu, aby motivovala zamestnancov v starostlivosti o vlastné zdravie? Prihláste sa do súťaže Zdravá firma roka a inšpirujte tých, ktorí správnu cestu ešte len hľadajú. Zdravý a motivovaný zamestnanec je dobrý zamestnanec a taký je pre firmu poklad.

Inšpirujme sa navzájom...

Inšpirujte sa od najlepších v panelovej diskusii, nazreli sme kuchýň zástupcov spoločnosti lídrov 12. ročníka súťaže Zdravá firma roka 2021.

  • Kia Motors Slovakia s.r.o.,
  • Syráreň Bel Slovensko a.s.,
  • IBM International Services Centre s.r.o.,
  • Swiss Re Management AG, o.z. a
  • HENKEL SLOVENSKO, spol. s. r. o.

Ing. Pavol Chovan riaditeľ odboru podpory zakladateľ súťaže "o zamestnancov je potrebné sa starať, načúvať ich potrebám, byť odvážny, nebáť sa zmien, pretože spokojní zamestnanci sú najväčším darom."

Prihlásenie do aktuálneho ročníka súťaže je možné len od 30.11.2022.

Zapojte sa do 13 ročníka súťaže Zdravá firma roka staňte sa vy vo Vašej spoločnosti lídrom. Prihlásiť sa môžete prostredníctvom registračného formulára, ktorý nájdete TU

CODEUPP s.r.o.