22. Sep 2019

Prihláste svoju firmu do súťaže Zdravá firma roka 2019

Ak ste sa po celý rok aktívne starali o svojich zamestnancov, je tu výnimočná šanca. Prihláste sa do 10. ročníka súťaže Zdravá firma roka 2019 a získajte ocenenie Zdravá firma roka.

Ukážte, čo všetko robíte pre zdravie svojich zamestnancov a získajte titul Zdravá firma roka 2019

Zdravý životný štýl sa stal atraktívnym nielen pre čoraz viac jednotlivcov, ale už aj pre mnohé firmy. Rozhodne platí, že zdravý zamestnanec je aj efektívny zamestnanec. Aj na rizikových miestach je preto správne zabezpečiť zamestnancom lepšiu odolnosť voči chorobám. Najčastejšie spoločnosti dávajú dôraz na zdravú a vyváženú stravu, šport, ergonómiu prostredia a prácu s komunitou.

V prípade, že sa aj vy vo väčšej miere staráte o svojich zamestnancov, prihláste sa do 10. ročníka súťaže Zdravá firma roka 2019. Ukážte sa, že patríte medzi tých najlepších a motivujte ostatných. Organizátor súťaže Union zdravotná poisťovňa sa o to snaží už desiaty rok.

300X600_1.jpg

Prihláste svoju firmu súťaže a vyhrajte

Máte jedinečnú príležitosť súťažiť a dokázať, že vám na zdraví zamestnancov záleží. Do aktuálneho ročníka súťaže sa môžete prihlásiť do 30. novembra 2019 a to v troch kategóriách: výrobné firmy, nevýrobné firmy a malé firmy (do 50 zamestnancov). Stačí vyplniť online formulár na stránke www.zfr.sk. Hodnotia sa zdravotné aktivity, ktoré firmy poskytujú zamestnancom nad rámec zákona.

Prihláškou do súťaže a víťazstvom v jednotlivých kategóriách môžete získať:

  • Ocenenie Zdravá firma roka 2019.
  • Možnosť celý rok 2019 používať logo Zdravá firma roka na všetkých prezentačných materiáloch.
  • Nadštandardný Deň zdravia vo svojej firme od Union zdravotnej poisťovne.

CODEUPP s.r.o.