20. May 2022

Spustenie ďalšieho ročníka súťaže už čoskoro

Čo chvíľa spustíme ďalší, v poradí už 13. ročník súťaže Zdravá firma roka. Sledujte nás, aby ste včas mohli svoju spoločnosť prihlásiť do súťaže, a tak zviditeľniť vašu spoločnosť v starostlivosti o zdravie vašich zamestnancov a zabojovať o prvé miesto v súťaži.

Sledujte nás, aby ste mohli včas prihlásiť svoju spoločnosť do Súťaže zdravá firma roka 2022 a zviditeľniť tak svoju spoločnosť a ukázať verejnosti ako sa staráte o svojích zamestnancov.

Spustenie súťaže na konferencii

Spustenie súťaže sa uskutoční na 8. ročníku konferencie "Trendy v Starostlivosti o zdravie zamestnancov", ktorá sa uskutoční po viac ako troch rokoch v hoteli NH Bratislava Gate One dňa 9.6.2022. Slávnostné otvorenie konferencie je naplánované ráno o 9:00, kedy konferenciu otvorí Elena Májeková, členka predstavenstva Union zdravotnej poisťovne.

Nezabudnite sa prihlásiť do súťaže

Ak si myslíte, že sa práve vaša firma stará o svojich zamestnancov najlepšie, alebo poskytuje svojim zamestnancom najlepšie zdravotné benefity, tak sa nezabudnite zapojiť do ďalšieho súťaže. Informácie ohľadom registrácie a súťažných kategórii vám prinesieme už čoskoro.

CODEUPP s.r.o.