05. Oct 2021

Čas na prihlásenie do súťaže Zdravá firma roka 2021 sa kráti

12. ročník súťaže Zdravá firma roka spustila Union zdravotná poisťovňa ešte len nedávno, no možnosť registrácie sa pomaly ale isto kráti. Ak vaša spoločnosť patrí medzi tie, ktoré dbajú o zdravie svojich zamestnancov, je najvyšší čas zapojiť sa do súťaže, ktorá odmeňuje firmy ktoré sa starajú o svojich zamestnancov.

Ukážte celému Slovensku ako sa vaša firma stará o svojich zamestnancov

Poskytujete svojim zamestnancom nadštandartné benefity? Patrí vaša spoločnosť medzi tie, ktoré dbajú o zdravie a pohodlie svojich zamestnancov. Zapojte sa do súťaže zdravá firma roka a vyhrajte .

Zviditeľnite svoju spoločnosť

Zapojením do súťaže môžete svoju spoločnosť zviditeľniť a ukázať širokej verejnosti no aj iným firmám, ako máte prispôsobené pracovné prostredie vo vašej spoločnosti, aké nadštandardné benefity poskytujete svojim zamestnancov a čo robíte pre zmenu k lepšiemu. Vďaka tomu sa môžete inšpirovať ďalšie spoločnosti k tomu, aby vytvorili pre svojich zamestnancov zdravšie a lepšie pracovné prostredie.

Čas na prihlásenie sa kráti

Na prihlásenie svojej spoločnosti máte už len dva mesiace. Spraviť tak môžete jednoducho online cez registračný formulár. Viac informácii nájdete v sekcii "O súťaži" a v prípade nejasností, alebo otázok nás neváhajte kontaktovať na zfr@union.sk.

CODEUPP s.r.o.